Beroepsziekten


letselschade.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Beroepsziekten
Rsi Centrum
Rsi Centrum
http://www.rsi-centrum.nl/

Rsi Vereniging
De homepage van de nederlandse rsi-pati√ęntenvereniging
http://www.rsi-vereniging.nl/

Gerelateerd
 • WA-verzekering: voor welke schade ben je niet verzekerd?
  Sluit je een†autoverzekering†af met†WA-dekking? Dan ben je in principe alleen maar verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt.†Maar hoe zit het met jouw schade? Auto en bestuurder Schade aan jouw auto krijg je niet vergoed van je verzekeraar. En ook schade doordat je gewond bent geraakt (letselschade) of materiŽle schade die het gevolg is van een ongeval vergoedt je verzekeraar niet. Jouw passagiers zijn wel verzekerd, zowel voor letselschade als materiŽle schade (zoals bagage). Wil je als bestuurder wel hiervoor verzekerd zijn dan moet je een†inzittendenverzekering†afsluiten. Verzekering voor passagiers Soms kan het lang duren voordat bekend is wie het ongeval heeft veroorzaakt. Jouw passagiers moeten dan lang wachten voordat de verzekeraar de schade betaalt. Met een inzittendenverzekering voorkom je dit probleem. Want deze verzekering keert snel uit, zonder rekening te houden met de schuldvraag. Uitsluitingen Er zijn situaties waarin je verzekeraar de schade die door ...
 • OM in cassatie tegen vrijspraak ex-neuroloog Jansen door g..
  De zaak tegen de omstreden ex-neuroloog Ernst Jansen (69 jaar) is juridisch nog niet ten einde. Het Openbaar Ministerie heeft bekendgemaakt dat ze in cassatie gaat tegen de vrijspraak door het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.
 • Eis nu via ons je bemiddelingskosten terug!
  Eis nu via ons je bemiddelingskosten terug! | JuroFoon
 • Gedragscode regelt omgang met medische gegevens bij letsel..
 • 'Gelijke uitgangspunten vergoeding letselschade jonge vrou..
  Verzekeraars mogen letselschadevergoedingen voor jonge vrouwen niet anders berekenen dan voor jonge mannen. Het College voor de Rechten van de Mens heeft verzekeraar Reaal hierover op de vingers getikt, dat blijkt uit een uitspraak van vandaag.

 • Privacybeleid