Patientenbelangen


letselschade.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Patientenbelangen
PatiŽnten Consumenten
PatiŽnten Consumenten
http://www.npcf.nl

Slachtoffers Contrastmiddelen
Slachtoffers Contrastmiddelen
http://httpd.chello.nl/ned.ver.slachtoffers/

Verzekerden En Werk
Verzekerden En Werk
http://www.bpv.nl

Zorg En Welzijn
Zorg En Welzijn
http://www.nizw.nl/

Gerelateerd
 • Betrokkenen van groot mistongeval op A58 in Zeeland bijgep..
  GOES - Mensen die betrokken zijn geweest bij het grote ongeval in de mist in september vorig jaar in Zeeland worden woensdagavond bijgepraat over het onderzoek naar de toedracht. Ook laat justitie dan weten of het mensen of instanties gaat vervolgen voor het ongeluk.
 • Kopstaartbotsing op de rondweg
  Kopstaartbotsing op de rondweg | Borne Boeit
 • WA-verzekering: voor welke schade ben je niet verzekerd?
  Sluit je een†autoverzekering†af met†WA-dekking? Dan ben je in principe alleen maar verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt.†Maar hoe zit het met jouw schade? Auto en bestuurder Schade aan jouw auto krijg je niet vergoed van je verzekeraar. En ook schade doordat je gewond bent geraakt (letselschade) of materiŽle schade die het gevolg is van een ongeval vergoedt je verzekeraar niet. Jouw passagiers zijn wel verzekerd, zowel voor letselschade als materiŽle schade (zoals bagage). Wil je als bestuurder wel hiervoor verzekerd zijn dan moet je een†inzittendenverzekering†afsluiten. Verzekering voor passagiers Soms kan het lang duren voordat bekend is wie het ongeval heeft veroorzaakt. Jouw passagiers moeten dan lang wachten voordat de verzekeraar de schade betaalt. Met een inzittendenverzekering voorkom je dit probleem. Want deze verzekering keert snel uit, zonder rekening te houden met de schuldvraag. Uitsluitingen Er zijn situaties waarin je verzekeraar de schade die door ...
 • Vereniging LSA waarschuwt nabestaanden vliegramp MH17 voor..
  De Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) waarschuwt maandag nabestaanden van de vliegramp in OekraÔne voor buitenlandse advocaten die hoge schadevergoedingen beloven.
 • Letselschade-advocaat Mewa: 'Wie haalde de trekker over?'
  'De cruciale vraag, wie heeft de trekker overgehaald, is nog niet beantwoord.' Dat is de eerste reactie van advocaat Veeru Mewa van het Amsterdamse kantoor Beer Advocaten dinsdag op het tussentijdse rapport van de Onderzoeksraad Voor Veiligheid (OVV).

 • Privacybeleid